OSO Hotwater & Det glade vanVidd


OSO og VIDD innledet samarbeidet og starten på et langt eventyr av kreative og kunstneriske standproduksjoner allerede i 2001 .Siden den gang har OSO valgt å benytte VIDD til samtlige av sine standproduksjoner til messer i hele Europa. OSO deltar i Norge, på Bygg Reis Deg og VVS Dagene, som begge blir avholdt på Norges Varemesse på Lillestrøm.Også flere lokale rørleggerkjeder arrangerer minimesser rundt i landet hvor OSO deltar med mindre stands.

OSO Hotwater Messestand Kulisse

VIDD har også vist seg som en solid og kapabel partner på internasjonale messer som Nordbygg i Stockholm, Sverige og ISH i Hamburg, Tyskland.Samarbeidet har resultert i flere “Beste Stand” priser

Christoffer Braathen
Viseadministrende direktør
Produktutvikling og markedskommunikasjon


Handelsbanken


Er veldig fornøyd med all informasjon og service. Rask levering og meget god kvalitet til konkurransedyktig pris.

Handelsbanken Event 3D-Effekt

Ove Hobbesland

AV-art as


AV-art produserer eventer og arrangementer for store og små aktører i norsk næringsliv, og har ofte behov for assistanse med dekor, rekvisitter og kreative innspill, og jentene i Vidd har vært perfekte samarbeidspartnere i denne sammenhengen.Vi har brukt Vidd mange ganger, de er kreative, raske, flinke og litt gærne, og holder det de lover! Bedre kan det ikke bli!!

AV-Art Messestand Kulisse

Tor Christiansen

Pipelife Norge


Pipelife Norge har samarbeidet med VIDD «damene» (og deres stab) de siste 10 årene med først og fremst messearrangement og standbygging.
Damene er kreative og utfordrende på en meget positiv måte. Kombinasjonen med at vi er faglige på vår måte og deres kreativitet har medført at vi hver gang har endt opp med noen knall bra løsninger.
Pipelife Norge har også benyttet deres kreativitet til å kreere våre møterom ved våre fabrikker i Stathelle og Surnadal, samt at noen deler av fabrikk lokalene har fått kunstneriske løft.

Pipelife Messestand Kulisse

Ole H Bævre
Project Manager

Skjæveland Cementstøperi AS


Vi Skjæveland Cementstøperi har lang erfaring med de to hyggelige damene i firma Vidd. Tror vi jobbet sammen første gang i begynnelsen av 2000 tallet med kommunal teknisk messe og jeg har opp gjennom åren brukt Vidd i forbindelse med utsilinger og messer. Siste store messen var kommunal teknisk messe på Fornebu 2013. Skjæveland Cementstøperi hadde der en utstilling på 200m2. Med 5 lastebiler fraktet vi drøye 125 tonn med utstilling til Fornebu arena, bare gulvet hadde en vekt på 36 tonn.

Skjæveland Cementstøperi Messestand Kulisse

Vidd hadde stor frihet til at designe og planlegge utstillingen vår, de er kreative, kom med mange gode forslag og løsninger som vi brukte. Utstillingen vår på messen var rett og slett en syn for øye. Vi hadde en stor utstilling på denne messen, men det var beregnet meget kort tid til at montering utsilingen på. For at få alt montert uten hindring for oss eller andre i Fornebu arena krevdes meget god planlegging og logistikk av varer, håndverkere, lifter, trucker og lastebiler, noe som Vidd hadde god kontroll på. Resultatet blev i overkant meget bra. Vidd har den erfarenhet, kompetanse og kreativitet som trengs , samt de er meget fleksible og løsningsorienterte. Dette til sammen gjør at vi I Skjæveland Cementstøperi har brukt Vidd ved ett flertall ganger ved store messer og kommer at gjøre det i framtiden.

With kind regards
Jan Anders Samuelsson
Produktansvarlig Capone

JCDecaux Innovation


JCDecaux Innovate lager reklamekampanjer som engasjerer og underholder sitt publikum på måter tradisjonell reklame ikke gjør. Det være seg utstillinger, show eller installasjoner.

Stacks Image 492

VIDD har hjulpet oss med dekorering og visuell utforming av flere kampanjer. JCDecaux er meget fornøyd med kvaliteten på arbeidet og øyet for detaljer. Dette har bidratt til å sette prikken over i-en på kampanjene. Se jcdecaux.no/showcase for eksempler.

Stian Stark Husby
JCDecaux Innovation